Bouwdorp Lindenholt

Bouwdorp Lindenholt is een kinderbouwdorp dat ieder jaar gehouden wordt in de laatste week van de zomervakantie op het veld aan de Weteringweg 51 in de wijk Lindenholt in Nijmegen.
Kinderen timmeren naar hartenlust een bouwwerk in elkaar of vermaken zich op het terrein met andere kinderactiviteiten.
Aan het bouwdorp nemen jaarlijks ongeveer 100 kinderen deel in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar, die wonen en/of naar school gaan in de wijk Lindenholt.

Het bouwdorp wordt geheel gerund door vrijwilligers. Om de kinderen een veilige omgeving te bieden hebben we veel vrijwilligers nodig!
Daarom is het noodzakelijk dat een van de ouders (eventueel opa's en/of oma's) minimaal één dag meehelpt.

Het Bouwdorp 2018 vindt plaats op dinsdag 14 tot en met donderdag 16 augustus. We beginnen om 10:00 uur en eindigen op dinsdag en woensdag om 16:00 uur.
Op donderdag moeten de kinderen om 15:00 uur worden opgehaald. Om 18:00 uur gaat de poort weer open en kan het grote eindfeest beginnen waarbij de kinderen hun prachtige bouwwerken laten zien aan familie en vrienden.
Hierna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Rond 21:00 uur gaan we de bouwwerken afbreken en daarbij hebben we de hulp van de ouders heel erg hard nodig!

Klik hier voor het inschrijfformulier.
Klik hier voor het programmaboek Bouwdorp 2018.

Locatie

Bouwdorp Lindenholt zal zoals ieder jaar weer plaatsvinden op de Weteringweg 51, zoals hieronder afgebeeld.